Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 1

Om PD Stafseth

PD Stafseth har holdt på i mer enn 140 år og er i dag en ledende leverandør innen peiser, ovner og stålpiper. Vi er også medeier av Varmefag, den eneste spesialistkjeden på ildsteder i Norge. Et ildsted er et møbel som samtidig er en god og økonomisk varmekilde. Ønsker du litt assistanse, stikk innom eller ring oss, så hjelper vi deg med valg av ildsted.

Vår avtale

Du kommer og velger det ildstedet du vil ha - vi tilbyr oss å ordne resten. Vi leverer, monterer og garanterer! - Ingen annen kjede i Norge tilbyr noe tilsvarende. Alt for at det skal være mest mulig lettvint og komfortabelt for deg. Vi har erfarne montører som bistår med peismuring eller montering etter Plan og Bygningsloven.

Til slutt tar vi med oss den gamle peisen eller ovnen og sørger for at den resirkuleres på en miljøvennlig måte.

All godkjenning

Selvsagt tar vi oss av all godkjenning for ansvarsrett, slik at du kan sove trygt om natten. Det eneste du da trenger å tenke på er å skaffe brensel til vinteren - og vi hjelper deg gjerne med det også. Stikk gjerne innom oss, så får du se det vårt store utvalg av anerkjente modeller og merker - før du bestemmer deg.

Velkommen innom og møt en ildsjel!

Del på Facebook